"פרילה קרנה" הינו קייטרינג המתמחה בתחום הבשר

הכל מתחיל בשנת 1972, עזרא לוי הבעלים והשף הראשי, יליד קליפורניה, התחיל את מסעו הקולינרי עוד בנעוריו בתור הרפתקן אשר במשך השנים במסעותיו ברחבי ארה"ב בישל לעצמו את האוכל בכלי בישול שהכין לעצמו בתנאי שטח

 

במשך כ-20 שנה עבר עזרא ממדינה למדינה, למד טעמים ושיטות בישול שאת חלקן פיתח בעצמו

 

בשנת 1992 הקים עזרא את בוטיק הבשרים הפרטי שלו התומן בחובו את הידע העשיר, הטעמים והמומחיות בתחום הבשר

 

אצלנו/ השף עזרא כל לקוח מקבל יחס אישי ויעוץ מקצועי לגבי התאמת התפריט לסוג האירוע תוך כדי שמירה על סטנדרטים גבוהים ועמידה בתקציבים

 

השירות החוויה והאווירה שלנו

 

המעשנות והגרילים שלנו עשויים כולם עבודת יד בעיצוב אישי בכדי לתת לבשר את המקום והחום המדויק עבורו, לשם מועברים הבשרים אחרי השרייה ארוכה במרינדה המותאמת לחלקי הבשר השונים

 

ב"פרילה קרנה" חשוב לנו שהאורחים יחוו את המסע הקולינרי כחלק בלתי נפרד מחווית הטעמים, לשם כך אנו מקימים עמדות חיתוך בשרים בהם הכל נעשה לעיני האורחים ישר לצלחת!

 

על עריכת השולחנות מופקד צוות עיצוב מקצועי אשר מתאים את העיצוב לאופי האירוע

 

העריכה, הכלים, השירות וכמובן הטעם מביאים אליכם מסע שלם של טעמים, ניחוחות ושילובים מעניינים בקונספט ייחודי ובאווירה חמימה

 

אודותינו

PARRILLA CARNE 

לכל סיבה יש מסיבה

אירועים פרטיים,  בר/ בת מצווה,  חתונות בוטיק 

יצירתיות ישראלית

 בניתי ועיצבתי בהתאמה אישית את התנורים שאנו משתמשים בהם כדי להכין את הבשרים שארצה להכין עבורך! כנראה שבגלל זה אני על האש ... ומשתמש בשם "עזרא על האש"
עיצבתי את המעשנים שיהיו ניידים ולעבוד בצורה הכי יעילה כדי להביא לך את הטעם האפשרי הכי טוב עבור החגיגה שלך.
המעשן- רציתי את אותו עמידות ושליטה כדי להפיק את הטעם העסיסי בבשרים שנבחרו עבור החגיגה שלך, לכן המעשן תוכנן כך שאוכל להכין עליו כמות גדולה של בשרים.
אני עוסק בפיתוח היכולת שלי לבשל ולעשן בשרים על האש כדי לעשות אותו בצורה הכי מושלמת כבר יותר מ35 שנים. אני בא ממשפחה של מבשלים מעולים ושפים ובמהלך השנים שאני מפתה ומאכיל אנשים סביבה גיליתי את האומנות של השרה במרינדה, בישול  ועישון

בשרים

 

 מזנון וקישוט

המזנון והקישוט נעשים  על ידי אנשי מקצוע, כדי לתת לחגיגה שלך הגדרת מבט יוצא דופן על מנת להגדיר את מצב הרוח המתאימה.

"פרילה קרנה" הינו קייטרינג המתמחה בתחום הבשר

 

הכל מתחיל בשנת 1972, עזרא לוי הבעלים והשף הראשי, יליד קליפורניה, התחיל את מסעו הקולינרי עוד בנעוריו בתור הרפתקן אשר במשך השנים במסעותיו ברחבי ארה"ב בישל לעצמו את האוכל בכלי בישול שהכין לעצמו בתנאי שטח

 

במשך כ-20 שנה עבר עזרא ממדינה למדינה, למד טעמים ושיטות בישול שאת חלקן פיתח בעצמו

 

בשנת 1992 הקים עזרא את בוטיק הבשרים הפרטי שלו התומן בחובו את הידע העשיר, הטעמים והמומחיות בתחום הבשר

 

אצלנו/ השף עזרא כל לקוח מקבל יחס אישי ויעוץ מקצועי לגבי התאמת התפריט לסוג האירוע תוך כדי שמירה על סטנדרטים גבוהים ועמידה בתקציבים

השירות החוויה והאווירה שלנו

 המעשנות והגרילים שלנו עשויים כולם עבודת יד בעיצוב אישי בכדי לתת לבשר את המקום והחום המדויק עבורו, לשם מועברים הבשרים אחרי השרייה ארוכה במרינדה המותאמת לחלקי הבשר השונים

 

ב"פרילה קרנה" חשוב לנו שהאורחים יחוו את המסע הקולינרי כחלק בלתי נפרד מחווית הטעמים, לשם כך אנו מקימים עמדות חיתוך בשרים בהם הכל נעשה לעיני האורחים ישר לצלחת!

 

על עריכת השולחנות מופקד צוות עיצוב מקצועי אשר מתאים את העיצוב לאופי האירוע

 

העריכה, הכלים, השירות וכמובן הטעם מביאים אליכם מסע שלם של טעמים, ניחוחות ושילובים מעניינים בקונספט ייחודי ובאווירה חמימה

052-2528313

קייטרינג כשר למהדרין

  

כשר למהדרין