תפריט

 

פרילה קרנה

 

 

תפריט בשרים

 

  

  מנות פתיחה:

-קבבונים 

-קרפצ'יו 

-סביצ'ה 

-פיש אנד צ'יפס 

-מרק גספצ'יו 

-תערובת קטניות בתיבול דרום אמריקאי 

 

 

נתחים שלמים​ 

 

נתחים שלמים מעושנים במעשנת גחלים

.לאחר השרייה ארוכה במרינדה מותאמת לסוגי הבשר ונתחיו     

הבשר ייפרס לעיני הסועדים בעמדת חיתוך

 

 

 -סטייק עין - מושרה במשך שלושה ימים במרינדת יין בניחוח עישבי תיבול 

 -אנטריקוט - מושרה במרינדת עישבי טיבול מותאמים לעונה 

 -(BRISKET) חזה בקר - מושרה במרינדה בניחוח אסיאתי, לפני העישון נתח הבשר מקבל עיסוי בתערובת תבלינים 

 -אסאדו -לאחר השרייה ותוך כדי עישון מטופל בזיגוגי תפוח ודבש  

 -כבש - מושרה במרינדה יוונית עם יין לבן ועשבי תיבול 

 -עופות שלמים -מושרה במרינדה בניחוח סיני- שמן שומשום, סויה, יין אדום ורצועות ג'ינג'ר 

 -ברווז -

 -אווז - 

 

 ---נתחי הבשר הנ"ל באפשרות לצלייה ארוכה בגריל על שיפודי ענק מסתובבים 

 

 

 

 

מנות בשר אישיות

 

בניית התפריט וצורת הגשת הבשרים/ המנות תיקבע עם הלקוח בהתאמה אישית לסוג האירוע 

 

-צלעות כבש   

 -סטייק אנטריקוט   

 -שקדי עגל- חלווא'ית 

 -קבב ביתי     

 -שיפודי בקר   

 -שיפודי הודו 

 -שיפודי פרגית

 -שיפודי כבש   

-נקנקיות צ'וריסוס

- סטייק סלמון   

 

דברי השף: "נולדתי למשפחת שפים ענפה בארה"ב.

.דברי השף: "נולדתי למשפחת שפים ענפה בארה"ב

עם השנים פיתחתי יכולת לבשל ולעשן בשרים על האש בצורה ייחודית ובטעמים הנובעים מהשרייה ארוכה במרינדות המותאמות לחלקי הבשר השונים"

052-2528313

קייטרינג כשר למהדרין

  

כשר למהדרין